Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Lacoste - EDP

Márka: Lacoste
Lacoste márka bevezetése 2013-ban a piaci női illat Eau De Lacoste, amelyek közé tartozik a virágos-gyümölcsös illat. A design és a palack alakjához ihlette egy teniszlabda. Elején a szaga találkozik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Lacoste márka bevezetése 2013-ban a piaci női illat Eau De Lacoste, amelyek közé tartozik a virágos-gyümölcsös illat. A design és a palack alakjához ihlette egy teniszlabda. Elején a szaga találkozik mandarin, bergamot és az ananász, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és ananász levelek. Végül illat javítások vetiver, szantálfa, vanília és perui balzsam.

Hagyja magát elvarázsolni a mámorító és a luxus női illatok Eau De Lacoste!

Összetétel

fej

mandarin, bergamot, ananász

szív

ananász levelek, jázmin, narancsvirág

Alapillat

vetiver, perui balzsam, szantálfa, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc