Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Jaune - EDT

Márka: Lacoste
Eau De Lacoste L.12.12 Jaune egy illat, amely kiváltja az optimizmus, öröm és a pozitív energiát. A bevezetés a jelen találmány szerinti kombináció a grapefruit, bors és tónusos - majd átadja illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Eau De Lacoste L.12.12 Jaune egy illat, amely kiváltja az optimizmus, öröm és a pozitív energiát. A bevezetés a jelen találmány szerinti kombináció a grapefruit, bors és tónusos - majd átadja illat szíveket kialakítva koriander és a zöld alma aromát és végül fix kombináció ciprus, vetiver és borostyán.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

grapefruit, pink bors, tonik

szív

zöld alma, koriander

Alapillat

ciprus, vetiver, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc