Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Oxygene Homme - EDT

Márka: Lanvin
Oxygene Homme célja a férfiak és rajong a sűrű, dús és érzéki frissességet. Oxygene Homme parfüm, amely egyesíti a friss fás és fűszeres jegyzeteket, amely érzését kelti intenzív frissesség, éles és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Oxygene Homme célja a férfiak és rajong a sűrű, dús és érzéki frissességet. Oxygene Homme parfüm, amely egyesíti a friss fás és fűszeres jegyzeteket, amely érzését kelti intenzív frissesség, éles és érzéki. Az Oxygene Homme Lanvin illat létrehozott modern, frissítő, és tele van energiával férfiasság.

Fragrance 2001-ben bevezették.

Összetétel

fej

fenyő gyanta, koriander, ciprus

szív

mirtusz, boróka

Alapillat

cédrus, fehér pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc