Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Homme - EDT

Márka: Lanvin
Lanvin L´Homme célja a férfiak középső termékeny korban rajong a klasszikus illatokat. Szerző szag Alberto Morillas kérik ezt a parfümöt ideális kombinációja az egyszerűség és a tökéletesség.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Lanvin L´Homme célja a férfiak középső termékeny korban rajong a klasszikus illatokat. Szerző szag Alberto Morillas kérik ezt a parfümöt ideális kombinációja az egyszerűség és a tökéletesség. Gyöngyök a hangok ugyanakkor friss, fűszeres és fás, citrus nem hiányzik a valódi felüdülést. Lanvin L´Homme buja és érzéki, a fény és ugyanakkor intenzív aromája.

Úgy indult 1997-ben.

Összetétel

fej

mandarin, bergamot, neroli, levendula

szív

menta, zsálya, bors, kardamom

Alapillat

szantálfa, vanília, ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc