Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Bad - EDT

Márka: Diesel
Bad régóta várt illat most itt! Diesel egy férfi illat úgynevezett rossz, ami napvilágot látott 2016-ban Inspirálódjon ez a friss, fás illat, amely egyesíti összetevőket, mint a dohány, fa, kaviár,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Bad régóta várt illat most itt! Diesel egy férfi illat úgynevezett rossz, ami napvilágot látott 2016-ban Inspirálódjon ez a friss, fás illat, amely egyesíti összetevőket, mint a dohány, fa, kaviár, bergamot és így tovább.

Összetétel

fej

kardamom, levendula, bergamott

szív

kaviár

Alapillat

fás, írisz gyökér, dohány

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc