Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Only The Brave Tattoo - EDT

Márka: Diesel
Az inspiráció az illat Diesel Only The Brave Tattoo olyan emberek, akiknek teste díszített tetoválás. A fej a parfüm áll alma, szív tartalmaz zsálya, bors. Az alap illatok vannak tárolva fás, dohány,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az inspiráció az illat Diesel Only The Brave Tattoo olyan emberek, akiknek teste díszített tetoválás. A fej a parfüm áll alma, szív tartalmaz zsálya, bors. Az alap illatok vannak tárolva fás, dohány, pacsuli és benzoin.

Fragrance indult 2012-ben.

Összetétel

fej

alma

szív

bors, zsálya

Alapillat

fás, dohány, pacsuli, benzoin

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc