Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fuel For Life Homme - EDT

Márka: Diesel
Fuel For Life Homme - férfi illat a Diesel márkától. Az illat friss grapefruit és ánizzsal nyil, a szívet a málna és a levendula dobogtatja, az alapot pedig a napraforgó és a fás illatjegyek… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Fuel For Life Homme - férfi illat a Diesel márkától. Az illat
friss grapefruit és ánizzsal nyil, a szívet a málna és a levendula dobogtatja, az alapot pedig a napraforgó és a fás illatjegyek harmóniája alkotja. Egy illat, amely természetes, ugyanakkor izgalmas hétkönapokat ígér.

Az illat 2007-ben került a piacra.

Összetétel

fej

ánizs, grapefruit

szív

málna, levendula

Alapillat

napraforgó, fás tónusok

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc