Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Starwalker - EDT

Márka: Mont Blanc
Starwalker a Mont Blanc egy nagyon elegáns illat férfiaknak. Ez egy kiváló minőségű időtlen luxus illat, amely a  hagyományokból és jövőből merít ihletet. Mont Blanc Starwalker olyan új generációs… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Starwalker a Mont Blanc egy nagyon elegáns illat férfiaknak. Ez egy kiváló minőségű időtlen luxus illat, amely a  hagyományokból és jövőből merít ihletet.

Mont Blanc Starwalker olyan új generációs férfiaknak készült, akik előre haladnak és saját jövőjüket alkotják, azok számára is, akik tudják, mit akarnak. Fás-fűszeres, klasszikus és mégis minden pillanatban időszerű illat.

Az illat 2005-ben került a piacra.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, bambusz

szív

gyömbér, szerecsendió

Alapillat

fűszerek,  Elemi nemes fa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc