Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Emblem - EDT

Márka: Mont Blanc
A Mont Blanc 2014-tavaszán bemutatta az új férfi illatott Emblem és  Intense néven. Ezek a parfümök a Mont Blanc eleganciája. Mont Blanc Emblem illata kardamommal, zsályával és grapefruittal nyílik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Mont Blanc 2014-tavaszán bemutatta az új férfi illatott Emblem és  Intense néven. Ezek a parfümök a Mont Blanc eleganciája.
Mont Blanc Emblem illata kardamommal, zsályával és grapefruittal nyílik meg, amely a kezdetektől fogva benyomást kelt egy erős és karizmatikus férfiról, aki tele van kontrasztokkal. A parfüm szívillata a ibolya és a fahéj friss leveleit tartalmazza. Az alapillat összetevői közé tartoznak a fás tónusok. 

Összetétel

fej

grapefruit, kardamom, zsálya

szív

fahéj, ibolya levelek

Alapillat

fás, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc