Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Presence - EDT

Márka: Mont Blanc
Jelenlét most az illatát. A szag most már jelen van. Sikeres, magabiztos, intelligens és kozmopolita. Már elért egy nagy, és akkor lehet megállítani, és számba veszi. Keressen és fedezze fel az igazi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Jelenlét most az illatát. A szag most már jelen van. Sikeres, magabiztos, intelligens és kozmopolita. Már elért egy nagy, és akkor lehet megállítani, és számba veszi. Keressen és fedezze fel az igazi értékek az életben. Ez az elegáns és stílusos, rendkívül ízléses - értékeli a luxus, de mindig keresett termékek jellegét, mélysége és a lélek. Egy férfi, akinek karizmája töltötte be a termet, hogy a személyiség nem lehet figyelmen kívül hagyni, a személyiség egyedi jelenlétét.

Az illat 2001-ben indult.

Összetétel

fej

bergamott, gyömbér, kardamom, fahéj

szív

zsálya, alma, napraforgó

Alapillat

szantálfa, teakfa, borostyán, tonkabab, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc