Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Encre Noire Pour Homme - EDT

Márka: Lalique Kód: pLQ019
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van - a minőség és a luxus. Az egész sor abszolút egyszerűségen alapul. Az aroma ötvözi a vetiver számos árnyalatának szépségét: titokzatos, gyengén fás, meleg és többrétegű, puha és füstös. Minden színe a ciprus, a kasmír és a nemes pézsma hangjaival hangsúlyozza jelenlétét.

Összetétel

fej

vetiver

szív

ciprus, kasmír

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Lalique
René Jules Lalique született 1860-ban Franciaországban. Apja dolgozott üzleti ügynök Párizsban. 1872-ben kezdte meg tanulmányait a René Belép Turgot College, ahol tanult rajz irányítása alatt Justin Marie Lequien. Miután apja halála, Rene kezdett dolgozni mint gyakornok ötvös ékszer. Lalique egy márka hosszú története van. Az első kiadás időpontját, 1931 és parfüm Lalique jönnek létre együttműködve Illatszertár mint Nathalie Lorson, Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchaufour és sok más jól ismert nevek. Fedezze fel az érzéki Orient a női illat Lalique , ami van felruházva maximális seductiveness.
...több
Lalique
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc