Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Encre Noire Pour Homme - EDT

Márka: Lalique
Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van - a minőség és a luxus. Az egész sor abszolút egyszerűségen alapul. Az aroma ötvözi a vetiver számos árnyalatának szépségét: titokzatos, gyengén fás, meleg és többrétegű, puha és füstös. Minden színe a ciprus, a kasmír és a nemes pézsma hangjaival hangsúlyozza jelenlétét.

Összetétel

fej

vetiver

szív

ciprus, kasmír

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc