Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Poeme - EDP

Márka: Lancome
Lancôme Poeme - egy virágos-keleties illat nőknek. Érzéki, bódító, egy igazi lírai költemény, melyben a virágos illatjegyek dominálnak.  A fejillatban a kék mákkal párosuló virágos aroma érződik. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Lancôme Poeme - egy virágos-keleties illat nőknek. Érzéki, bódító, egy igazi lírai költemény, melyben a virágos illatjegyek dominálnak. A fejillatban a kék mákkal párosuló virágos aroma érződik. A szívében narancsültetvények, jázmin és mimóza virágain repdeső pillangók szárnyán hordozott csodálatos illatokat talál. Az illatot a vanília édes illateszenciái tesznek teljessé.

Az illatot 1995-ben mutatták be.

Összetétel

fej

himalájai kék mák, maszlag

szív

rózsa, frézia, nárcisz, mimóza

Alapillat

vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc