Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Loverdose Red Kiss - EDP

Márka: Diesel
2015-ben a Diesel márka bemutatta következő női illatát, ezúttal Loverdose Red Kiss név alatt. Ez az illat  a keleti vaníliás illat típusok közé tartozik és mindazok a  nők számára  tervezték, akik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2015-ben a Diesel márka bemutatta következő női illatát, ezúttal Loverdose Red Kiss név alatt. Ez az illat  a keleti vaníliás illat típusok közé tartozik és mindazok a  nők számára  tervezték, akik szeretik a hosszan tartó és a hangsúlyos illatokat.

Összetétel

fej

alma, cukor, fekete ribizli, bergamott

szív

narancsvirág, sárgabarack, kakaó, mogyoró

Alapillat

pacsuli, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc