Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Roses Vanille - EDP

Márka: Mancera
A Mancera Roses Vanille illata sugárzik a szépség és a luxus. A friss összetétel keleti hangzással gazdagodik, amely fényes érintést kölcsönöz a kompozíciónak. A fej citrom- és vízhangokból áll, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Mancera Roses Vanille illata sugárzik a szépség és a luxus. A friss összetétel keleti hangzással gazdagodik, amely fényes érintést kölcsönöz a kompozíciónak. A fej citrom- és vízhangokból áll, a szív rózsából és cukorból áll. A szag édes alapot zár, amely vaníliát, cukrot, cédrust és fehér pézskot tartalmaz.

A piacot 2011-ben vezették be, az orra Pierre Montale .

Összetétel

fej

citrón, vodní tóny

szív

cukr, růže

Alapillat

cukr, vanilka, cedr, bílé pižmo

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc