Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Cheap & Chic - EDT

Márka: Moschino
Fújjon ebből az érzéki illatból a test legérzékenyebb részeire, majd majd közömbösen sétáljon el a férfi körül. Ha nincs ideje, akkor felgyorsíthatja a szerelmet, ha provokatív nézeteket ad hozzá, és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Fújjon ebből az érzéki illatból a test legérzékenyebb részeire, majd majd közömbösen sétáljon el a férfi körül. Ha nincs ideje, akkor felgyorsíthatja a szerelmet, ha provokatív nézeteket ad hozzá, és hagyja, hogy megolvadjanak a legszenvedélyesebb pillantása alatt.

Összetétel

fej

bergamott, narancs, yuzu, rózsafa

szív

liliom, rózsa, bazsarózsa, ibolya, ciklámen, jázmin

Alapillat

Bourbon vanília, vetiver, fehér orchidea, tonkabab, írisz, szantálfa, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc