Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Toujours Glamour - EDT

Márka: Moschino
Bőre finoman érinti a fuvallat frissesség, hogy azonnal kiderül, még a legtitkosabb vágyait. Egy érdekes kompozíció egy eleven formában a kortárs nõiesség. Illata a kulcs, amely megnyitja a titkos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Bőre finoman érinti a fuvallat frissesség, hogy azonnal kiderül, még a legtitkosabb vágyait. Egy érdekes kompozíció egy eleven formában a kortárs nõiesség. Illata a kulcs, amely megnyitja a titkos ajtót a különleges világa Moschino amelyben keverék valóságot a fantáziával.

A palack alakú szenvedélyes szívében egy vibráló kombinációja ezüst és lila, lenyűgöző első pillantásra a tökéletes, mégis humoros design. Minden az arányok minden mérkőzés és kifinomult dísztárgy, ezüst az ő részéről, ihlette a tipikus minta márka Moschino. Az eredmény egy olyan érzése, hogy több ezer fénysugarak visszavert minden irányban. Lila kupakot a palack csomagolva egy ezüst gyűrűt, ami egy képzeletbeli koronája virágok, amikor az üveg palack egy kelyhet és finom illatú, majd értékes nektár.

Fragrance indult 2010-ben.

Összetétel

fej

kardamom, ibolya levél, csipkebogyó

szív

gyöngyvirág, jázmin sambac, mandula

Alapillat

gyanták, napraforgó, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc