Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

For Her - EDP

Ajándék Narciso Rodriguez szentelt nők - még szenvedélyes, varázslatos és érzéki. Feltárja a kifinomult modern nőiesség és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalat érzékiség, érzékenység, hogy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ajándék Narciso Rodriguez szentelt nők - még szenvedélyes, varázslatos és érzéki. Feltárja a kifinomult modern nőiesség és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalat érzékiség, érzékenység, hogy lélegzik, a luxus, hogy nem vész kárba és titoktartási bódító. Egyszerűen csábító parfüm, amely körülveszi a testet és érzékeli megborzongott.

Összetétel

fej

koriander, egyiptomi pézsma, ámbra és osmanthus

szív

vetiver, vanília

Alapillat

bergamott, narancsvirág

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc