Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Poudrée - EDP

Elegáns, kiegyensúlyozott és bájos a Poudrée illat a Narciso Rodriquez márkától. A gazdag kompozíciót virágos tónusok kötik össze, amelyek keverednek a pézsma csodálatos illatával. A kompozíciót a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Elegáns, kiegyensúlyozott és bájos a Poudrée illat a Narciso Rodriquez márkától. A gazdag kompozíciót virágos tónusok kötik össze, amelyek keverednek a pézsma csodálatos illatával. A kompozíciót a cédrus, vetiver, pacsuli és a kumarin kombinációja zárja. Poudrée egy női divatos illat. Különösen azoknak a hölgyeknek fog tetszeni, akik összetéveszthetetlen parfümöt keresnek.

Az illatot 2016-ban mutatták be.

Összetétel

Fej

narancsvirág, jázmin, rózsa

Szív

pézsma

Alapillat

cédrus, vetiver, kumarin, pacsuli