Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

King Of The Game - EDT

Márka: Playboy
King Of The Game a Playboy márkától egy fűszeres-fás illat férfiak számára, amely 2016-ban látta meg a napvilágot. Kardamon, fekete bors, jägerbombu és fekete kávé illatjegyeivel nyílik meg. Ezután… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

King Of The Game a Playboy márkától egy fűszeres-fás illat férfiak számára, amely 2016-ban látta meg a napvilágot. Kardamon, fekete bors, jägerbombu és fekete kávé illatjegyeivel nyílik meg. Ezután szót kér a fás szívillat, és végül vanília és citrom primofiore bontakozik ki az alapillatban. 

Összetétel

fej

kardamom, fekete bors, jägerbomb, fekete kávé

szív

cédrusfa

Alapillat

vanília, citrom Primofiore

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc