Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Candy Florale - EDT

Márka: Prada
Prada Candy Florale egy izgalmas, érzéki és élettel teli illat. Daniel Andrier parfümtervezőt egy képzeletbeli virág illata ihette, amely olyan illatos, mint egy cukorka, vagy egy csokor virág, amely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Prada Candy Florale egy izgalmas, érzéki és élettel teli illat. Daniel Andrier parfümtervezőt egy képzeletbeli virág illata ihette, amely olyan illatos, mint egy cukorka, vagy egy csokor virág, amely egy olaszországi cukrászüzlet pultján illatozik. A Candy Florale egy  romantikus illat, amelyeket  limoncello tónusok, bazsarózsa virágai egészítenek ki, a szívillat és az alapillat összetevői közé tartozik a benzoin, pézsma, karamell és méz.

Összetétel

fej

limoncello

szív

babarózsa

Alapillat

benzoin, pézsma, karamell és méz

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc