Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Polo Blue - EDP

Márka: Ralph Lauren
Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Mindez rejtve az aromás illat férfiaknak Polo Blue. Kombinációja éles akkordok kardamom és a bergamott egészítik virágos jegyek zsálya, verbéna és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Mindez rejtve az aromás illat férfiaknak Polo Blue. Kombinációja éles akkordok kardamom és a bergamott egészítik virágos jegyek zsálya, verbéna és a bazsalikom. Az alap ötvözi pacsuli, vetiver és velúr tökéletes harmóniában a fa hangok.

Úgy indult 2016-ban.

Összetétel

fej

kardamom, bergamot, tengeri jegyek

szív

zsálya, verbéna, bazsalikom, írisz

Alapillat

pacsuli, fás tónusok, velúr, vetiver

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc