Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Safari Man - EDT

Márka: Ralph Lauren Kód: pRL026
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Safari Man fougerově friss fás férfias illat, fűszeres kis Ralph Lauren márka. Illat és virágos fás, kiegészítve friss citrom.

Azt 1992-ben elindított.

Összetétel

fej

citrom, aldehidek, koriander, levendula, zöld jegyzetek, neroli, bergamott, üröm

szív

ciklámen, szegfű, fahéj, rózsa, jázmin, tárkony

Alapillat

bőr, szantálfa, borostyán, pacsuli, pézsma, moha, cédrus

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Ralph Lauren

Ralph Lauren tervező megtette, hogy a legtöbb Bronx fiatal csak álmodik. Tanulmányait követően a gyárat használta, amelyben háttérként dolgozott, és létrehozott egy Polo Tie kollekciót, amelyet olyan fiatal amerikaiaknak címzett, akiknek presztízse volt az egyik ilyen kapcsolat. Ez az RL társaság születése, amely a női és férfi divat, a szociális ruházat, a sportmodell és természetesen parfümök létrehozásával foglalkozik.

...több
Ralph Lauren
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc