Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Ralph - EDT

Márka: Ralph Lauren Kód: pRL004
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló.

Azt 2000-ben elindított.

Összetétel

fej

alma levelek, mandarin, frézia, osmanthus

szív

magnólia, hársfavirág, firenzei írisz

Alapillat

pézsma

Márka: Ralph Lauren

Ralph Lauren tervező megtette, hogy a legtöbb Bronx fiatal csak álmodik. Tanulmányait követően a gyárat használta, amelyben háttérként dolgozott, és létrehozott egy Polo Tie kollekciót, amelyet olyan fiatal amerikaiaknak címzett, akiknek presztízse volt az egyik ilyen kapcsolat. Ez az RL társaság születése, amely a női és férfi divat, a szociális ruházat, a sportmodell és természetesen parfümök létrehozásával foglalkozik.

Ralph Lauren
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc