Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Incanto - EDP

Noble illat marad, mint a memória, emel egyedi érzelmek. Sugárzó és érzéki Incanto képes teljesen meghódítani mindent és mindenkit maga körül, virágos-fás illat gyümölcsös felhanggal. Szenvedélyes,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Noble illat marad, mint a memória, emel egyedi érzelmek. Sugárzó és érzéki Incanto képes teljesen meghódítani mindent és mindenkit maga körül, virágos-fás illat gyümölcsös felhanggal. Szenvedélyes, érzéki, nem fogadja el az unalom - Incanto nő képes abszolút önismeret. Ő él, és teljesen egyformán élvezhetik a legteljesebb a varázslatos világa luxusmárka Salvatore Ferragamo, melynek illata mágikus lényeg az érzelmek, tele érzékiség és a csábítás.

Az illat 2003-ban indult.

Összetétel

fej

barack, szilva, szegfűbors

szív

jázmin, bazsarózsa, a liliom, hibiszkusz, parlagfű magok

Alapillat

borostyán, szantálfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc