Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Santal Royal - EDP

Márka: Guerlain
Sandal Royal by Guerlain egy unisex illat. Ez orientális-fás illat, amely illik rá, és őt. A kombináció, amely vonzó mindenki számára. Az elsődleges jegyzetek neroli és a jázmin. Középpontjában az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Sandal Royal by Guerlain egy unisex illat. Ez orientális-fás illat, amely illik rá, és őt. A kombináció, amely vonzó mindenki számára. Az elsődleges jegyzetek neroli és a jázmin. Középpontjában az őszibarack, a fahéj és a rózsa. A bázis szantálfa, bőr, agar fa, pézsma és ámbra.

Parfüm, ami megjelent 2014-ben, Thierry Wasser.

Összetétel

fej

neroli, jázmin

szív

barack, fahéj, rózsa

Alapillat

szantálfa, bőr, agar fa, pézsma, borostyán

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc