Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Escape For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Ez egy élénk illat, amely betölti az ember szabadság utáni vágy, hogy elkerülje határain túl a mindennapi élet. Úgy tervezték, hogy felidézze tartós lenyűgöző benyomást. Ez illata annyira egyedi és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Ez egy élénk illat, amely betölti az ember szabadság utáni vágy, hogy elkerülje határain túl a mindennapi élet. Úgy tervezték, hogy felidézze tartós lenyűgöző benyomást. Ez illata annyira egyedi és kalandos, mint az az ember, aki visel. „Illat Men Escape tükrözi annak szükségességét, hogy minden ember, hogy az élet kaland” - Calvin Klein. Modern, hengeres, mint a jeges palack egy ezüst kupakkal ismét létre Pierre Dinand.

Összetétel

fej

nyírfalevél, grapefruit, bergamot, boróka, eukaliptusz

szív

zsálya, rozmaring, ciprus

Alapillat

pacsuli, vetiver, tölgymoha, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc