Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eternity Aqua For Men - EDT

Márka: Calvin Klein
Az  Eternity Aqua For Men illatot az óceán frissessége és a kifinomult, magabiztos ember eleganciája ihlette.  Ez egy modern akvatikus- fás illat, amely elhagyja a fejét hűsítő érzés fagyott uborka.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

Az  Eternity Aqua For Men illatot az óceán frissessége és a kifinomult, magabiztos ember eleganciája ihlette.  Ez egy modern akvatikus- fás illat, amely elhagyja a fejét hűsítő érzés fagyott uborka. Szív tükrözi időtlen eleganciát a levendula és körülöleli a kellemes meleget a szantálfa. Ázott zöld levelek, amely áthalad az egész illat, add Akvatikus akcentussal.

Az eredeti flakon egy sötétkék elegancia. Világoskék box kiegészíti a teljes design az illat, ami ihlette a óceán frissességét.

Összetétel

fej

uborka, citrus koktél, lótuszvirág, zöld levelek

szív

Szecsuáni bors, Mirabela, levendula, cédrusfa

Alapillat

szantálfa, guaiac fa, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc