Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Terre D´Hermes Eau Trés Fraiche - EDT

Márka: Hermes
Terre D´Hermes Eau Fraiche Trés energikus citrus illat férfiaknak. Fragrance a tisztaság és frissesség tökéletes mindennapi viselet. Időtlen illat flakon Terre D´Hermes Eau Fraiche Trés kifinomult,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Terre D´Hermes Eau Fraiche Trés energikus citrus illat férfiaknak. Fragrance a tisztaság és frissesség tökéletes mindennapi viselet. Időtlen illat flakon Terre D´Hermes Eau Fraiche Trés kifinomult, egyszerű stílusban.

Hermes Terre D´Hermes Eau Fraiche Trés indult 2014-ben.

Összetétel

fej

narancs, vízi megjegyzi, citrus

szív

muskátli

Alapillat

fás, cédrus, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc