Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Alien Eau Sublime - EDT

Márka: Thierry Mugler
Élénk, meleg, kényelmes illat idegen Eau Sublime Thierry Mugler. Parfüm a nők számára. Ez keveredik orientális-fás jegyekkel. Sila rejtve a parfüm nyit köszönhetően a citrom, narancs, mandarin,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Élénk, meleg, kényelmes illat idegen Eau Sublime Thierry Mugler. Parfüm a nők számára. Ez keveredik orientális-fás jegyekkel. Sila rejtve a parfüm nyit köszönhetően a citrom, narancs, mandarin, galbanumu és napenergia jegyzeteket. Teljes teljesítmény tükröződik jázmin, napraforgó, liliom, virágzó cseresznye és narancs. Cumik vonalba kasmír, vetiver, vanília, a sárga és fehér.

Kényeztesse magát a hatalom a világegyetem a szaga Dominique Ropionem ki 2017-ben.

Összetétel

fej

citrom, narancs, mandarin, Galbani, napenergia jegyzetek

szív

jázmin, napraforgó, liliom, cseresznyevirág, narancsvirág

Alapillat

kasmír, vetiver, vanília, ámbra és fehér

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc