Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Donna 2011 - EDP

Márka: Trussardi
Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Donna márka Trussardi 2011-től a hölgyek, virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, akik szeretik a friss illatot. A bevezetőben találunk aromák citrom, yuzu gyümölcs hangok, a szív elrejti jázmin, narancsvirág és lótusz. Alapvetően találunk vanília, cédrusfa, pacsuli és szantálfa.

Úgy indult 2011-ben.

Összetétel

fej

citrom, Yuzu, gyümölcsös

szív

jázmin, narancsvirág, lótusz

Alapillat

vanília, cédrusfa, pacsuli, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc