Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

My Name - EDP

Márka: Trussardi
A 2012-ben megjelent  My Land férfi illat sikerén felbuzdulva a Trussardi bemutatja a My Name női illatát. Mindkét illatot az olasz életstílus ihlette. A My Name virágos és friss illat olyan hölgyek… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A 2012-ben megjelent  My Land férfi illat sikerén felbuzdulva a Trussardi bemutatja a My Name női illatát. Mindkét illatot az olasz életstílus ihlette. A My Name virágos és friss illat olyan hölgyek számára készült, akik kedvüket lelik a finom és választékos jegyekben. Nyitott kompozíció, tele minőségi összetevőkkel. Fehér ibolya és napraforgó vezetik be az illatot. A szívét az orgona és a pézsma testesítik meg, majd az alapját alkotó vanília és ámbra ad neki puha lecsengést.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

fehér ibolya, napraforgó

szív

liliom, orgona, pézsma

Alapillat

ámbra, vanília

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc