Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Delicate Rose - EDT

Márka: Trussardi
A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek rózsaszirom és a jázmin virág harmónia. Megható alma gazdagítása spontálnost és jellegét. A bázis egy ölelés, egy kellemes élvezet bőrszín pézsma, míg a kifinomult hangok fehér fák hangsúlyozzák a gyengéd érintés a cédrus és a szantálfa kíséri létre egy veleszületett érzékiség.

Összetétel

fej

bambusz, Yuzu, kumquat

szív

rózsa, jázmin, lótusz, alma

Alapillat

szantálfa, cédrusfa, pézsma, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc