Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Uomo 2011 - EDT

Márka: Trussardi
Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények.

Trussardi Uomo illat szimbolizálja az érzéki elegancia. Intenzív otthoni jegyeit viseli az olasz citrom párosul bergamott, a szerecsendió és Galbani. Miután nyugtató éles bevezetés formájában érkezik a lila, muskátli és zsálya ellátó a teljes készítmény enyhén érzéki felhanggal. A legvégén a sorozat jön kombinációja fényűző bőr mámorító pacsuli és zuzmó.

Összetétel

fej

galbánum, szerecsendió, bergamot, citrom

szív

ibolya, zsálya, geránium

Alapillat

zuzmó, bőr, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc