Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Black Extreme - EDT

Márka: Trussardi
Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”.

Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok.

Készítmény várja Shine a Light tenger hangok és kellemes aromájú olasz citrom. Központi akkordok az illat elviszi a gyönyörű kertek olasz írisz, ahol az út áthalad egy gyümölcsös illatú, érett szilva. Az alap áll fás, vetiver, pacsuli és a bőr, amely hozzájárul az igazi ereje egy férfi.

Ez az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

tengeri tónusok, olasz citrom

szív

szilva, olasz írisz

Alapillat

fás, bőr, pacsuli, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc