Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Versace Pour Homme Dylan Blue - tusfürdő

Márka: Versace
2016-ban a Versace márka bemutatta az új  férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot.  Ez a  friss, citrusos - fougere illat  megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2016-ban a Versace márka bemutatta az új  férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot.  Ez a  friss, citrusos - fougere illat  megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a fügefa levelek tónusai, grapefruit, víz tónusok és a calabriai bergamott illata. Ezután érezhető a  borostyán, fekete bors, pacsuli, papirusz levelek és ibolya  illatai, és végül az alaphangot a sáfrány, tonkabab, pézsma és tömjén illat kombinációja  pendíti meg.

Összetétel

fej

fügefa levelek, grapefruit, vízi tónusok, calabriai bergamott

szív

borostyán, bors, pacsuli, papirusz, ibolya levelek

Alapillat

sáfrány, tonkabab, pézsma, tömjén

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc