Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Very Irresistible - EDP

Márka: Givenchy
A  Very Irresistible Eau De Parfum 2005-ös   parfüm egy virágos női illat. A fejillat aromás csillagánizst, körtét és zöld almát tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a rózsa, a pünkösdi… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Very Irresistible Eau De Parfum 2005-ös  parfüm egy virágos női illat. A fejillat aromás csillagánizst, körtét és zöld almát tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a rózsa, a pünkösdi rózsa, a magnólia és a Liv Tyler rózsa akkordjait. A kompozíciót a rózsa, vanília és pacsuli kombinációja zárja.

Összetétel

fej

csillagánizs, zöld alma, körte

szív

rózsa,  Liv Tyler rózsa, bazsarózsa, magnólia

Alapillat

rózsa, vanília, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc