Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Woman´s Best - EDT

Márka: Bruno Banani
Woman´s Best a Bruno Banani  márkától egy női illat tele lédús gyümölccsel.  Kezdetben élvezheti a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss árnyalatait. Az illat szíve gránátalmát, körtét… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Woman´s Best a Bruno Banani  márkától egy női illat tele lédús gyümölccsel. Kezdetben élvezheti a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss árnyalatait. Az illat szíve gránátalmát, körtét sorbetet és rózsát tartalmaz. Az alapillatban  szantálfa, tonkabab és erdei gyümölcsökből készült panna cotta található. Woman´s Best, olyan, mint egy desszert, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni.

Összetétel

fej

rózsaszín grapefruit, narancs, őszibarack

szív

gránátalma, körte sorbet, rózsa

Alapillat

panna cotta erdei gyümölcsök, szantálfa, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc