Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Homme Ultime - EDP

L´Homme Ultime egy férfi illat Yves Saint Laurent 2016-ban A parfüm ihlette modern ember, aki él teljesen önmaga. Az egész kompozíció uralja feljegyzései rózsa, amelyek a készítmény a frissesség és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

L´Homme Ultime egy férfi illat Yves Saint Laurent 2016-ban A parfüm ihlette modern ember, aki él teljesen önmaga. Az egész kompozíció uralja feljegyzései rózsa, amelyek a készítmény a frissesség és az erőt. Egy kivételes kombinációja rózsa mellett fűszerek és a fa létrehoz egy kiegyensúlyozott összetételű, ahol a találkozás szokatlan hangok és klasszikus összetevőket.

Összetétel

fej

kardamom, gyömbér, grapefruit

szív

zsálya, rózsa, muskátli

Alapillat

vetiver, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc