Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu


Megfelelő ajándékot keres a szeretett férfi számára? Legyen szó a partneréről, az édesapjáról, vagy akár a fiáról egy olyan meglepetés kiválasztása, amely nemcsak örömet okoz, hanem az „úr” ízlésének is megfelel, mi tagadás, kemény dió. Segíteni szeretnénk a kiválasztásban, ezért megmutatjuk a legjobb férfiajándékokat, hogy inspirációt kapjon. Ha közülük választ, biztos lehet benne, hogy ajándéka sikert arat.

 

 

1. Illik hozzá a férfias illat

Annak ellenére, hogy mindegyikünknek más a szépségideálja, abban biztosan egyetértünk, hogy egy cowboy, akinek, orcáját szél mardosta, és akinek a nehéz munkától verejték és szalma szaga van, az nem igazán vonzó egy nő számára... Egy ápolt, jól öltözött és finom illatú férfinál nincs is szexisebb. Az egyik legkeresettebb férfi parfüm a Lacoste Essential, amellyel semmiképpen sem foghat mellé...

 

 

2. Eljött az óravásárlás ideje?

Ami a nőnek az ékszer, az a férfinak a karóra. Még a legmodernebb okostelefon sem tüntette el a férfiak csuklójáról a karórákat. Hiszen egy stílusos karórát semmi sem helyettesíthet. Ez különösen érvényes az üzleti környezetben mozgó férfiakra, akik számára egy jó minőségű karóra szinte már kötelező kiegészítő. Egy karóra vásárlásánál, mérjük fel a férfi igényeit. Egy sportos férfi olyan órának örül majd, amelynek az edzések alatt is hasznát veszi, egy menedzser számára pedig olyan órát válasszunk, amely passzol az öltönyéhez.

 

 

3. Alsóneműk?

...egy kérdés, amely a nőket már évtizedek óta foglalkoztatja, viszont minden férfi számára egyértelmű, hogy milyen alsóneműben érzi magát igazán kényelmesen. Semmiképp se kényszerítsük rá a szűk bokszeralsót, ha tele van a fiókja szellős, bő szárú alsóneművel. Amennyiben a szűkebb bokszeralsó fazonért rajong, válasszon számára egyet a luxus márkák termékei közül. Lepje meg például egy Calvin Klein bokszeralsóval, s talán majd elárulja Önnek, hogy Beckham mit is lát az ilyen alsóneműben...

 

 

4. Pénztárca nélkül, nem mozdul ki a házból

A női pénztárca kiválasztásakor, általában arra összpontosítunk, hogy elegendő hely legyen benne a különféle hitel- és hűségkártyákra, csekkekre, fényképekre és sok más titkos apróságra. A férfiaknál éppen ellenkezőleg. Minél kisebb, annál jobb. A nőkkel ellentétben a férfiak nem a kézitáskában, hanem a nadrágjuk farzsebében, vagy a zakójuk belső zsebében hordják a pénztárcát. Fontos, hogy minőségi bőr pénztárcát választanunk, amely hosszabb élettartamú, mert a férfiak, ellentétben a gyengébb nemmel, nem szeretik gyakran lecserélni a tárcájukat.

 

 

5. Ékszerek férfiaknak

Ékszert választani a férfiaknak nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Egy gavallérnak, aki egész nap zakóban van, a legjobb választás egy nyakkendőtű, vagy egy stílusos mandzsetta gomb. Szinte biztos, hogy sikert arat egy nemesacél és bőr kombinációjában készült karkötővel. Olyan férfinak, aki kedveli a nyakláncokat, érdemes divatos, masszív, férfias elemekből álló nyakláncot választani.

 

 


6. Az igazi férfi ápolt megjelenésű

Ha már kiválasztottuk az illatot, mit szólnának néhány kozmetikai termékhez? Még a férfiaknak is szükségük van a bőrápolásra, viszont az biztos, hogy nem igényelnek többféle különböző krémet, arclemosót és arcmaszkot. A férfiak számára a legfontosabbak a minőségi borotválkozási kozmetikumok, frissítő tusfürdők és samponok. Az ideális ajándék számukra egy ajándékcsomag az említett termékekből, melyet egy márkacsalád termékeiből állítunk össze. A kozmetikumoknak lehet fekete bors, vagy más fűszeres illatuk, egy lelkes sportolónak azonban mindenféleképpen válasszunk egy frissítő illatot.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc