Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Divatgyűrű cirkóniával SC351

Márka: Silver Cat Kód: sSC0336
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

  • Érdekes gyűrű a Silver Cat nők számára,
  • ezüstből készült 925/1000,
  • különböző színű cirkonokon alapul,
  • dekoráció mérete: 2 x 1,2 cm,
  • a ródiummal bevont felület nem feketedik fel és megtartja a fényét,
  • imádni fogja ezt az időtlen gyűrűt első látásra.

Paraméterek

Anyag
cirkon, ezüst 925/1000
Felszerelés
cirkon
Felületkezelés
ródiomozott, fény
Szín
sárga, zöld, lila, világos kék, ezüst
Méret
2 x 1,2 cm
Súly hozzávetőleges
2,80 g

Produkt je také v sekcích

Márka: Silver Cat

A gyűjtemény tagjai tapasztalt tervezők odafigyelnek a részletekre és tiszteletben az ügyfél számára. Ékszer tükrözi a kortárs design, és a hagyományos motívumokkal.
A minőségi feldolgozása a legszigorúbb kritériumoknak. Minden egyes darab van kitéve nagyon szigorú ellenőrzés, hogy megfeleljen a követelményeknek, a kényelmes illeszkedést.
Persze ott van a végső beállítások rhodiováním ékszerek díszítik cirkónia, édesvízi gyöngy és színárnyalatok használt e-mail.
Az árszínvonal a gyűjtemény nyitott a nők és lányok, akik büszkék a megjelenése, a divatot, és képesek összeegyeztetni ruhák, cipők, táskák, órák és természetesen számukra a megfelelő kiválasztása ékszer.
Silver Cat elsősorban kínál átfogó fülbevalók, medálok és gyűrűk, hogy a megfelelően erősítik egy ruhát ülésen egy barátja meglátogatta fél vagy józan pillantást a ruha, ha foglalkozik az ügyfelekkel. Egyedi ajánlás: körültekintően válassza ki és mindig tele van kit, hogy a megjelenés tökéletes. Legyen egy macska! Légy Silver Cat .

Silver Cat
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc