Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Noa - EDT

Márka: Cacharel Kód: pCH007
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Illat szeretet és a remény. Miracle felfedezés minden intenzitása és gazdagságát miatt a szag, ami olyan, mint nektár nyert szívében az illat Noa. Elixir, gazdag és érzéki, káprázatos és elegáns. Noa, mint egy virág, amely fejleszti és biztosítja a nektár ... mint egy túlérett gyümölcs, robban a nap alatt, és a levegő behatol a gazdagság és a hatalom az illatát.

Az üveg gyöngy jelképezi, amely idézi örökkévalóság az élet és a nyitottság. Symbol boldog bolygó - kerek világon tele boldog emberek, akik azt szeretnék, hogy együtt. Labda belsejében szimbolizálja a szíve, hogy vándorol, és igyekszik a békét a földön.

Összetétel

fej

fehér virágok, benzoin, cédrus moha

szív

zöld árnyalatok a növények, koriander, szantálfa, írisz gyökér

Alapillat

Musk tej, kávé borsó, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Cacharel
Cacharel az érzékiség, a szeretet, a spontaneitás és az érzelmek márka. Mindegyik illat egy másik személynek fog fellebbezni, és nem fog hiányozni egy üvegből. A Noa vonal egy gyöngy, amely az élet örökkévalóságát és a nyitottságot idézi fel. Boldog bolygó szimbólum - kerek világ, tele boldog emberekkel, akik együtt akarnak lenni. A labda belsejében egy olyan szívet szimbolizál, amely a földön békét keres. Cacharel nem csak parfümöket, hanem ékszereket is képvisel.
Cacharel
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc