Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Anais Anais Premier Délice - EDT

Márka: Cacharel
Cacharel Anais Anais Premier Delice frissítő hölgy illatát 2014-ben indították el. A bergamott pezsgőhangok, valamint a narancs és a galbanok megnyitják ezt a kompozíciót. Az illat fokozatosan a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Cacharel Anais Anais Premier Delice frissítő hölgy illatát 2014-ben indították el. A bergamott pezsgőhangok, valamint a narancs és a galbanok megnyitják ezt a kompozíciót. Az illat fokozatosan a tavaszi virágok romantikus tapintásúvá válik, amely friss tónusokat kínál. Ez a finom összetétele a Cacharel Anais Anais Premier Delice parfümöknek egy kis cédrus és kakaó.

Összetétel

fej

bergamott, narancs, körte, galbánum

szív

pünkösdi rózsa, jácint

Alapillat

cédrus, kakaó

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
: