Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Amor Amor - EDT

Márka: Cacharel
A Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely bájitalt idéz elő, hamisítatlan öröm. A nő, amely magára ölti az  Amor Amor illatot csábítóvá, elbűvölővé válik és kívánatos lesz minden… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely bájitalt idéz elő, hamisítatlan öröm. A nő, amely magára ölti az  Amor Amor illatot csábítóvá, elbűvölővé válik és kívánatos lesz minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér.

Az illat 2003-ban került a piacra.

Összetétel

fej

rózsaszín grapefruit, mandarin, narancs

szív

Melati virág, gyöngyvirág

Alapillat

fehér pézsma, szantálfa, vanília,  szürke borostyán,

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc