Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Amor Amor - EDT

Márka: Cacharel Kód: pCH005
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Cacharel Amor Amor egy női virágos-gyümölcsös illat, amely idézi a bájital, hamisítatlan öröm. A nő, aki hozza a Amor Amor válik csábító, elbűvölő és kívánatos minden pillanatban. Amor Amor egy romantikus illat, amely különleges élményt ígér.

Az illat 2003-ban indult.

Összetétel

fej

rózsaszín grapefruit, mandarin, narancs

szív

Melati virág, gyöngyvirág

Alapillat

fehér pézsma, szantálfa, vanília, borostyán, szürke

Paraméterek

Származási hely
Francia
Márka: Cacharel
Cacharel az érzékiség, a szeretet, a spontaneitás és az érzelmek márka. Mindegyik illat egy másik személynek fog fellebbezni, és nem fog hiányozni egy üvegből. A Noa vonal egy gyöngy, amely az élet örökkévalóságát és a nyitottságot idézi fel. Boldog bolygó szimbólum - kerek világ, tele boldog emberekkel, akik együtt akarnak lenni. A labda belsejében egy olyan szívet szimbolizál, amely a földön békét keres. Cacharel nem csak parfümöket, hanem ékszereket is képvisel.
Cacharel
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc