Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eden - EDP

Márka: Cacharel Kód: pCH003
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Cacharel Eden győzedelmes, érzéki illat. Az édenkert illatát idézi meg: a friss citrom illatát a finom virágok, az egzotikus fák, a borostyán és pézsma illatjegyekkel kombinálja. Ez a keleti, fűszeres, virágos illat a magabiztos, erős személyiségű nők illata. Bájossá és ellenállhatatlanná varázsol.

Összetétel

fej

grapefruit virág, citrom, olasz bergamot 

szív

frézia, gyöngyvirág, rózsa szirmok, lonc, írisz, jázmin, barackvirág

Alapillat

borostyán, cédrus, szantálfa, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia

Produkt je také v sekcích

Márka: Cacharel
Cacharel az érzékiség, a szeretet, a spontaneitás és az érzelmek márka. Mindegyik illat egy másik személynek fog fellebbezni, és nem fog hiányozni egy üvegből. A Noa vonal egy gyöngy, amely az élet örökkévalóságát és a nyitottságot idézi fel. Boldog bolygó szimbólum - kerek világ, tele boldog emberekkel, akik együtt akarnak lenni. A labda belsejében egy olyan szívet szimbolizál, amely a földön békét keres. Cacharel nem csak parfümöket, hanem ékszereket is képvisel.
Cacharel
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc