Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nem azt akarjuk, amire szükségünk van. Azt akarjuk, amire vágyunk

Ajándékot választani egy nőnek – erről van itt most szó. Úgy tűnik, hogy ez nem túl bonyolult dolog. Nos, ennek ellenére mégis minden évben sokan közülünk a fa alatt egy serpenyőt, a szokásos ágyneműt, vagy egy turmixgépet találunk. És közben ez olyan egyszerű. Hát persze, hogy senki sem szeretne karácsonyra egy praktikus ajándékot kapni. Minden nő arról álmodik, hogy megkapja azt, amire már régen vágyik. :-)

Van, akivel ez olyan gyakran megtörtént már, hogy ha a fa alatt nem talál egy, immár harmadik, késkészletet, akkor úgy érzi, hogy elmaradt a karácsonyi csoda. Azt szeretné tudni, hogy mit lehet ezzel tenni? Hogy miként tudhatja meg, hogy valójában mire vágyik egy nő? Kérdezze meg a barátnőjét. Kutassa át a ruhatárát. Vagy csak egyszerűen próbáljon meg egy kicsit jobban odafigyelni rá. Az utóbbi időben nem említette meg, hogy mennyire kedveli a bőrt? Nos, akkor egészen biztos lehet benne, hogy nem egy új bicikliülésről beszélt.

Az állatbarát

 

A félre sikeredett ajándékokról szóló üzenetet három hölgy segít eljuttatni Önökhöz. E három hölgy lett az idei karácsonyi kampány reklámarca. Az első közülük Katalin. Katica egy színésznő, aki számos musicalben jeleskedik, vokalistaként is remekel. A munkája számára egy beteljesült álom.

Katicának az a szerencséje, hogy mindig a legjobb ajándékot kapja, szóval nem kell örömöt színlelnie, ha egy fúrógépet talál a csomagban. :-) És mit ajánl azoknak, akiknek már volt részük efféle meglepetésben? Utaljon rá és reménykedjen, hogy szerettei megértik a finom célzást, és meglepik például azzal a parfümmel, amelyre már oly régen vágyik. Bár Katicának egy könyvvel, lehet legnagyobb örömöt szerezni. Önmagáról gyakran úgy nyilatkozik, mint egy klasszikus „könyvmolyról”. :-)

A lényeg az illatban van elrejtve

 


Garantáljuk, hogy a megfelelő parfümmel, minden nőt le lehet venni a lábáról. Csak két dolog van, amit a nők nem szeretnek saját maguk vásárolni. Az egyik a parfüm. Nem mellesleg a szaglásunk az az érzékszervünk, amely leginkább képes visszaidézni az emlékeket. Ezért, mindig, amikor megérzi a parfüm illatát, amelyet Öntől kapott, biztos lehet benne, hogy Önre fog gondolni. :-) A túlzott kreativitást a parfüm választásánál inkább hanyagolja. A nők valójában nemcsak azt tudják, hogy mit akarnak, hanem azt is, hogy melyik az „Ő” illatuk. Így hát először ellenőrizze a fürdőszobai polcon található üvegcséket, tudja meg, hogy melyik ürül ki nemsokára.

Ajándékok Katica ajánlásával

Egy kreatív lélek, egy elkötelezett színházrajongó

 

A szomorú lányok második képviselője Katarína. Katka színházrajongó. Színésznő, aki már több előadásban is remekelt. Mindig énekelt, így a hobbijának köszönheti, hogy musicalszínésznő lett belőle. És mindazoknak, akik ebben az évben szeretnék Katkát boldoggá tenni, megsúgjuk, hogy kozmetikumokkal egész biztosan leveszik a lábáról.

Értékelje párját egy ékszerrel

 

A másik dolog, amit a nők nem szeretnek maguknak vásárolni, az az ékszer. De ez nem jelenti azt, hogy nem szívesen viselnek ékszert. Az ékszer olyan, mint egy érme. Ne féljen értékelni a párját. :-) Ne feledje, a gyöngy biztos befutó, ha egy ilyen ékszert választ, biztos lehet a sikerben. Az ékszer azért van, hogy kihangsúlyozza viselőjének egyéniségét. A fülbevaló például mindkét fülcimpán más és más lehet. Az egyediségét leginkább egy gyűrűvel tudja kihangsúlyozni. Amikor rápillant, akkor olyannak kell látnia párját, mint amilyennek kizárólag Ön ismerheti. A karácsony egy valóban tökéletes alkalom arra, hogy élete szerelmét megajándékozza egy ékszerrel. Biztos lehet benne, hogy egy kis doboz is nagyon boldoggá tud tenni. :-)

Ajándékok Katka ajánlásával

A hangsúlyos ajakrúzs és a jazz

Hogy miként tudnánk leírni Adélt – az énekesnőt? Általában diszkrét sminket visel, viszont az ajkait mindig kihangsúlyozza. Azonban jelenleg leginkább az alig egy éves fiának szenteli a legtöbb idejét, aki több napot is velünk töltött - az idei karácsonyi kampány előkészítésénél asszisztált. :-)

Ezt a hivatást Adél azért választotta, mert az ének számára munka és szórakozás egyaránt. Azt is elárulta nekünk, hogy szeret sokáig aludni, ezért élvezi annak előnyét, hogy a koncertek általában este kezdődnek. :-) Hogy idén mi okozna legnagyobb örömet Adélnak a fa alatt? Egy korcsolya. „ Az a korcsolya, amelyet az édesanyámtól örököltem igazán varázslatos, retro stílusú, azonban már nem túl stabil. Vagyis hát nagyon remélem, hogy ez nem az én korcsolyaművészetemnek köszönhető… Mert akkor ez azt jelentené, hogy egy új korcsolya nem oldja meg ezt a problémát,” így nyilatkozott Adél az idei karácsonyi kívánságáról. :-)

Ajándékozzon időt

 

Szeretné, hogy felesége mindig tudja, mikor kell munkába menni, de azt is, hogy mikor jött el a kikapcsolódás ideje, annak a pillanatnak az ideje, amikor kizárólag saját magára kell figyelnie…vagy esetlen Önre? Egy karóra könnyen elnyeri minden nő tetszését. Arra emlékeztet, hogy mennyi idő van még hátra, amíg újra találkozik Önnel. :) Minden hölgy őszintén bevallja, hogy kicsit olyan, mint egy szarka. Ezért a csillogó Swarovski kristállyal díszített karóra minden hölgyet lenyűgöz. Egy csöppnyi luxus még senkinek sem ártott meg. :-)

Ajándékok Adél ajánlásával

 

Ha egészen idáig elolvasta az új fashion story-t, akkor mazsolázhatott az exkluzív ajánlatokból, amelyek november elején várnak Önre. UI: Nem azt akarjuk, amire szükségünk van. Azt akarjuk, amire vágyunk.

Nos, mit szól? Már tudja, hogy a szerelme mit kap idén a Jézuskától? Ha még most sem biztos benne, akkor itt van az utolsó tanácsunk. Menjen biztosra - nézze meg a nőknek és a férfiaknak szánt legjobb ajándékokat. A valóban örömet okozó ajándékokat a Vivantis.hu weblapon találja meg. A kézitáskától egészen a parfümig. :-)

Már most örül a Karácsonynak? Ossza meg örömét barátaival is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc