Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Borotva férfiaknak Wilkinson Quattro Titanium Precision Carbon

Márka: Wilkinson Sword
Az 5 pengés borotva 5 trimmerrel van ellátva amely a vágási szintet négy fokozatban szabályozza, amely lehetővé teszi a kívánt hosszúság elérését. Ezenkívül vízálló, így biztonságosan használható a… Leírás és paraméterek

Leírás

Az 5 pengés borotva 5 trimmerrel van ellátva amely a vágási szintet négy fokozatban szabályozza, amely lehetővé teszi a kívánt hosszúság elérését. Ezenkívül vízálló, így biztonságosan használható a zuhany alatt. A trimmelő AA elemmel működik. A borotválkozás soha nem volt ilyen könnyű és élvezetes! A Hydro Silk nem csak tökéletesen simán hagyja a bőrt, hanem gondoskodik a hidratációról is. Egyedi kettős tartályrendszer erősen koncentrált, vízzel aktivált hidratáló szérummal. A szérum sheavajat tartalmaz, amely hidratálja, puhítja és megnyugtatja a bőrt. 5 ultravékony penge az ideálisan sima borotválkozáshoz. Fejlett bőrvédő technológia, amely szabályozza a bőr helyzetét a kések alatt, és jelentősen csökkenti annak irritációját. Mozgatható ovális fej, amely még a nehezen elérhető helyeket is leborotválja. A puha gumírozott és könnyű fogantyú 4 érintési ponttal garantálja a borotválkozás teljes ellenőrzését. Kialakítás, hogy a kések soha ne érintsék a felületet. Elegáns, modern megjelenés.

Tulajdonságok:

  • férfi borotva + 1 tartalék fej,
  • 5 penge,
  • vágási szint négyfokozatú szabályozása,
  • vízálló,
  • AA akkumulátort,
  • mozgatható ovális fej,
  • sima bőr érdekében.

Használja az utasítások szerint.

borotva + 1 tartalék fej

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc