Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Men Expert Pure Charcoal (Purifying Tissue Mask) 32 g textil maszk férfiaknak

Márka: L´Oréal Paris
Aktív szénnel és hidratáló glicerinnel dúsított férfi textil maszk. Hidratálja és mattítja a bőrt, egyúttal felveszi a harcot a zsírosodás ellen. A bőrt 5 perc után regenerálja.  Leírás és paraméterek

Leírás

Aktív szénnel és hidratáló glicerinnel dúsított férfi textil maszk. Hidratálja és mattítja a bőrt, egyúttal felveszi a harcot a zsírosodás ellen. A bőrt 5 perc után regenerálja. 

Aktív anyagok:

  • aktív szén,
  • glicerin.

A maszkot terítse szét, alakítsa az arc formája szerint és hagyja hatni 5 -15 percig. Használat után dörzsöléssel vagy vattatamponnal távolítsa el ujjairól a felesleges mennyiséget. Használja hetente 2-3 alkalommal.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc