Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Natural Vitality - EDT

Márka: Adidas
Adidas Full Vitality élénk és energikus illat, egy frissítő gyümölcsös-virágos touch. Ez jelenti a lényege a nőiesség és a spontaneitás sport. Ez csomagolva fényes lila csomag egy jellegzetes… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Adidas Full Vitality élénk és energikus illat, egy frissítő gyümölcsös-virágos touch. Ez jelenti a lényege a nőiesség és a spontaneitás sport. Ez csomagolva fényes lila csomag egy jellegzetes hullámos, inspirálta a görbék a női test mozgásban. Finoman színezett üveg kölnivíz hordoz Adidas logó.

Az illat 2008-ban indult.

Összetétel

fej

licsi, dinnye

szív

lótusz, osmanthus

Alapillat

pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc