Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Azzaro Pour Homme Night Time - EDT

Márka: Azzaro
Az Azzaro Pour Homme Night Time egy friss, fougere férfi illat az Azzaro termékcsaládból. Először 2011-ben látta meg a napvilágot, ennek az illatnak az alapja a klasszikus Azzaro Pour Homme. Az illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Azzaro Pour Homme Night Time egy friss, fougere férfi illat az Azzaro termékcsaládból. Először 2011-ben látta meg a napvilágot, ennek az illatnak az alapja a klasszikus Azzaro Pour Homme. Az illat elején a rebarbara és a narancs érezhető, ezek az összetevők fokozatosan átalakulnak a  szívillatba, amely borsot és szerecsendiót tartalmaz. Az illat  végén a vetiver és a cédrusfa kombinációja bontakozik ki. 

Összetétel

fej

narancs, rebarbara

szív

bors, szerecsendió

Alapillat

vetiver, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc