Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 Summer - EDT

Limited Edition 212 Summer a márka Carolina Herrera egy virágos gyümölcsös illat nőknek, ihlette színeit naplemente. Parfüm hoz egy fiatalos, friss és luxus hangulatot és szórakoztató nyári party New… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Limited Edition 212 Summer a márka Carolina Herrera egy virágos gyümölcsös illat nőknek, ihlette színeit naplemente. Parfüm hoz egy fiatalos, friss és luxus hangulatot és szórakoztató nyári party New Yorkban. Rozvoní illata nagyon friss zuhany a citrom, a bergamott és mandarin. A nőies készített fehér virágok a jázmin és ilang-ilang, mint a málna édességek. Ez mind elhelyezett érzéki nemes sáfrány, ámbra, pézsma és fás jegyekkel.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

citrom, mandarin, bergamot

szív

málna, ilang-ilang, jázmin

Alapillat

fás, pézsma, borostyán, sáfrány

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc